Skip to content

Meistä sanottua

Juoksija-lehti

Olen tehnyt Graafin kanssa Juoksija-lehteä jo lähes 10 vuoden ajan. Graafin taittoporukan kanssa on ollut antoisaa kehittää lehteä niin ulkoasultaan kuin sisällöltäänkin. Toimitusvarmuus, hyvä tekninen osaaminen ja joustavuus ovat tärkeitä tekijöitä aikakauslehden tekemisessä.

Ari Paunonen
toimittaja

E. Ahlström Oy

Olette tehneet huikean työn uuden kalustekuvastomme parissa! Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Tämä kuvasto on selkeä jatko-osa ensimmäiselle, mutta kuitenkin oma raikas kokonaisuutensa. Juuri kuten halusinkin. Olette tehneet todella hienoa työtä kaikki, jotka olette olleet tässä mukana. Upeaa on ollut myös nopeus millä olette vieneet eteenpäin tätä projektia. Kiitos siis loistavasti sujuneesta yhteistyöstä! Voin lämpimästi suositella teitä ja mieluusti teen vol. 3:n myös teidän kanssa.

Annika Askolin
tuoteryhmäpäällikkö

Finnanest

Teimme vuonna 2012 yhteistyössä Graafin kanssa Finnanestiin täyden ulkoasu-uudistuksen, jolla lehti tuotiin visuaalisesti tälle vuosituhannelle. Saimme tässä yhteydessä erinomaisia vinkkejä lehden rakenteelliseen ja sisällölliseen uudistamiseen ja lehden teosta tehtiin suunnitelmallista ja järjestelmällistä. Kehitystyötä on jatkettu hyvässä yhteistyössä senkin jälkeen ja viimeksi kannen ulkoasua viilattiin vuoden 2015 alussa. Yhteistyö on ollut koko ajan sujuvaa ja miellyttävää Graafin osaavan henkilökunnan kanssa. Lukijat ovat olleet erittäin tyytyväisiä tehtyihin uudistuksiin, ja positiivista palautetta on tullut säännöllisesti. Oman toimen ohella tehty lehti näyttää nyt lähes ammattimaisesti toimitetulta, mistä suuri kiitos kuuluu Graafille.

Ritva Jokela
päätoimittaja

Aurorankatu 13

Saatuamme kotitalomme 100-vuotishistoriikin valmiiksi keväällä 2013 kaksi valtakunnallista sanomalehteä ja kaksi paikallista lehteä ovat kirjoittaneet historiikistamme. Uskoimme tietysti kirjamme sisältöönkin, mutta ensimmäinen kommentti oli aina: Onpa tämä kaunis kirja.

Tilasimme Graafilta kirjamme ulkoasun ja taiton. Luotimme toimiston ammattitaitoon ja pyysimme vain, että lopputuloksen tulisi kunnioittaa talon 100-vuotista historiaa ja talon omaa värimaailmaa. Lopputuloksena oli mielestämme esteettisesti hieno talohistoriateos.

Aloitimme yhteistyön Graafin kanssa hyvissä ajoin aikataulusuunnittelulla. Aikataulu piti, joten saimme kirjat ajoissa ennen talon 100-vuotisjuhlia. Graafin ammattimainen työskentely kanssamme auttoi meitä enemmän, kuin osasimme odottaa.

Oman kaupunginosamme lehti Töölöläinen on tehnyt toimituskuntansa keskuudessa epävirallisen ranking-listan helsinkiläisistä ja omamme sijoittui kärkikolmikkoon. Yhteistyömme tuloksena olemme saaneet ulkoasun ja taiton lisäksi itsellemme tietoa, taitoa ja kokemusta työnsä osaavilta ammattilaisilta.

Marja-Liisa Marjanen
kauppat.kand.

Esko Antti-poika
lennonjohtaja

Asianajotoimisto
Pasi Kärsämänoja Oy

Oy Graaf Ab palvelee luovasti, luotettavasti ja ystävällisesti. Graafin kanssa yhteistyö on mutkatonta ja ammattitaitoista. Olemme erittäin tyytyväisiä heidän suunnittelutuloksiinsa; logoon sekä kaikkiin paperituotteisiin käyntikorteista lähtien aina kirjelomakkeisiin.

Pasi Kärsämänoja
varatuomari

Anna-Maija Mäki-Fränti
toimistopäällikkö

Finsk Tidskrift

Finsk Tidskrift ja sen kustantaja Granskaren r.y. ovat olleet hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön Graafin kanssa. Graaf on suunnitellut ulkoasun ja taittanut Finsk Tidskriftiä vuodesta 2011 kun FT uudistettiin ja sai uuden ulkoasun. Lukijat, toimitus ja yhdistys ovat olleet hyvin tyytyväisiä muutokseen ja tieteellisen aikakauslehtemme ulkoasu on saanut paljon kiitosta. Lukijapalaute on ollut hyvin positiivista. Yhteistyö Graafin kanssa toimii täydellisesti: työ on ammattimaista, nopeaa, tarkkaa ja joustavaa. FT:n aikataulu pitää johtuen Graafin tehokkaasta työpanoksesta. Finsk Tidskrift suosittelee enemmän kuin mielellään Graafia yhteistyökumppaniksi!

Jutta Ahlbeck-Rehn
päätoimittaja

Mia Frank
toimitussihteeri

Tsilari

Graaf toi Tsilari-lehden 2010-luvulle. Graafin ammattitaito on ollut yhdistyksen julkaisemalle lehdelle hyvin merkitsevää – se on heijastunut myös lehden sisältöön. Graafin taitavalta henkilökunnalta sujuu myös Stadin slangi.

Mikko Seppälä
päätoimittaja

Bränn & Bränn

Kun toteuttaa vaativaa viestinnän projektia on tärkeä voida tehdä yhteistyötä luotettavan ja asiansa tuntevan graafisen alan toimijan kanssa. Erityisesti kun kyseessä on esimerkiksi historiallinen aineisto jota käytetään viestinnän pääteemana on oleellista, että visuaalisuus tukee sanomaa. Graaf Oy:n kanssa toteuttamamme projektit ovat olleet hyviä esimerkkejä kitkattomasta työtavasta ja tavoitteet täyttävästä yhteistoiminnasta asiakkaan viestinnällisten ja visuaalisen ilmaisun tavoitteiden täyttämisessä.

Michaela Bränn
FM, historijoitsija

Fioca Oy

Fioca Oy on työskennellyt useita vuosia Graafin ammattilaisten kanssa. Tietokustantajalle on tärkeää, että yhteistyökumppani toimii ammattitaitoisen luotettavasti. Graaf on aidosti kiinnostunut asiakkaan työn lähtökohdista ja pitää kunnia-asiana laadukasta lopputulosta.

Panu Pikkusaari
toimitusjohtaja

Nauta-lehti

Yhteistyö Graafin kanssa alkoi kesällä 2017, jolloin tilasimme Graafilta Nauta-lehden ulkoasu-uudistuksen. Perinteikäs karjatilan ammattilehti sai freesin ja modernin ilmeen, ja samalla ulkoistimme lehden koko taiton Graafille. Olemme olleet todella tyytyväisiä lehden valoisaan ja selkeään ulkoasuun, ja myös lukijoilta on tullut positiivista palautetta. Yhteistyö Graafin kanssa pelaa hienosti: työt hoituvat ajallaan ja ammattitaitoisesti, ja asiakasta kuunnellaan.

Sanna Lohenoja
päätoimittaja

Asiakkaitamme

100rpm Media Oy

Aktiv-Resor

Asianajotoimisto Pasi Kärsämänoja Oy

Aurorankatu 13, As Oy

Barnavårdsföreningen i Finland ry

BONUS, Baltic Organisations’ Network

Oy Bränn & Bränn, viestintätoimisto

Dittmar & Indrenius, asianajotoimisto

Dextra, lääkärikeskus

EAUH – European Association for Urban History

Edita Publishing Oy, kustantamo

Edukustannus Oy

E. Ahlström Oy

Ella ja Georg Ehrnroothin säätiö

Faba-lehti

Fillari-lehti

Finnanest-lehti

Finsk Tidskrift

Finva – finanssi- ja vakuutuskoulutus

Fioca, kustantamo

Fysioterapia-lehti

GE-hoitaja-lehti

Haaga-Helia, ammattikorkeakoulu

Hammarström-Puhakka Partners, asianajotoimisto

Hanasaaren kulttuurikeskus

Hanken, korkeakoulu

Helsingin kaupungin kiinteistövirasto

Helsingin kaupunginmuseo

Helsingin pelastuslaitos

Helsinki-seura ry

Hiihto-lehti

Inter-Art Oy

Juoksija-lehti

Kansanvalistusseura

Kansalaisopistojen liitto

Koitere, As Oy

Korkein oikeus

Kivi-juhlat, teatteri

Klarna Oy

Kuluttajaliitto

Kunto & Terveys -lehti

Metsäkustannus Oy

Museovirasto, Museo 2015

Nauta-lehti

Nervanderinkatu 5, As Oy

Nylands Nation

Opetushallitus

Pasi Kärsämänoja Oy, asianajotoimisto

Polkujuoksija-lehti

Pyöräily + Triathlon -lehti

Ruslania Books Oy, kustantamo

Schildts & Söderströms Förlags Ab

Stada Pharma Oy

Stadin slangi ry

Suunnistaja-lehti

Suomalaisen kirjallisuuden seura

Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto

Suomen maastohiihto ry

Svenska litteratursällskapet

Syke – Suomen ympäristökeskus

Talentum Oy, kustantamo

Teater Viirus

Tehohoito-lehti

Tsilari-lehti